Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar

  31 augustus 2023
Varia

Vrijdag 1 september verwelkomen we jullie (terug) in de Sint-Jozefschool te Mere:

  • Onze 1ste jaars verwelkomen we graag op de speelplaats om 8.30 u. Bij regenweer mag je rechtstreeks naar de grote turnzaal komen. De leerlingen van het 1ste jaar hebben morgen vrijdag 1 september en maandag 4 september onthaaldagen om kennis te maken met de school en het lerarenteam. Voor deze twee dagen hoef je nog geen schoolboeken mee te brengen, enkel iets om te schrijven en te noteren. Op maandag 4 september biedt de school onze 1ste jaars een gezond ontbijt aan en is er ook schoolfoto. Vanaf dinsdag 5 september starten de lessen voor onze 1ste jaars volgens het lesrooster dat je morgen zal ontvangen.
  • Nieuwe leerlingen van het 2de tem 7de jaar verwachten we om 9.00 u. aan de balie in de inkomhal. Zij krijgen eerst een korte rondleiding op onze school.
  • Leerlingen van het 2de tem 7de jaar verzamelen om 9.20 u. op de speelplaats. Bij regenweer mag je rechtstreeks naar de grote turnzaal komen.
    Vanaf 11.20 u. hebben de 2de t.e.m. 7e jaars les volgens hun lessenrooster. Dit komt vanavond online via Smartschool. Beschik je al over de nodige schoolboeken? Gelieve deze dan zeker al mee te brengen.  

De school is tijdelijk NIET meer toegankelijk via de Kloosterstraat!
Wegens de werken in de Kloosterstraat is onze school enkel bereikbaar via de ingang van het RVT Meredal:

  • Vijverstraat 38 voor de voetgangers. (Zie gele route op afbeelding hieronder.)
  • Vijverstraat 46 voor de fietsers. (Zie blauwe route op afbeelding hieronder.)
  • Met de auto parkeer je bij voorkeur op de parking beneden Groendal, aan de St-Bavohal of rond de kerk van Mere. Vandaaruit kan je via de voetweg langs het klooster het hekje bereiken dat het rusthuis met de school verbindt. Gelieve NIET te parkeren of stationeren in de Vijverstraat of op de parking van het RVT Meredal a.u.b.

Warme maaltijden en belegde broodjes zijn PAS VANAF maandag 4 september 2023 verkrijgbaar in ons schoolrestaurant. Gelieve morgen – vrijdag 1 september 2023 – jouw eigen lunch mee te brengen.